Wat wil jij (w)eten?

Je hebt een lievelingskleur, maar waarom net die kleur en geen andere? Je hebt zoals iedereen je lievelingseten, maar waarom net dat eten en niet iets anders? Je hebt bepaalde gewoonten, bepaalde voorkeuren en voorliefdes. Heb je je al eens afgevraagd waarom je bepaalde keuzes maakt en andere uit de weg gaat?

Ben jij ook van mening dat je intuïtie jou de goede richting wijst? Onbewust weten we wel wat ons goed staat, wat goed voor ons is en wat ons beperkt.

Je lichaam weet wat goed voor jou is. Maar hoor jij de stem van jouw lichaam en hou je ook rekening met deze stem?

Op zoek naar enige logica achter de intuïtie, kan een beetje kennis het maken van keuzes vergemakkelijken.

Met wat voorkennis en minimum aan inspanning kan je je gezondheid optimaliseren, je kleurenpalet verruimen, je eetpatronen verrijken en je lifestyle perfectioneren!

Deze website is een leidraad, bedoeld voor mezelf en voor anderen, om bepaalde keuzes in voedingspatronen, shoppinggewoontes, lifestylegebruiken en andere routines te optimaliseren waardoor je alledaagse levenskwaliteit zal verbeteren. Het is de bedoeling om wereldwijs, stralend, gezond en stressloos door het leven te kunnen gaan. Om de juiste keuzes te kunnen maken, ligt zelfkennis aan de basis van dit hele proces.

Deze website is de gids naar een betere versie van jezelf!

Copyright © 2017 http://www.watwiljijweten.com /Future