Braun Face Spa Gezichtsreiniger

“Precieze gezichtsepilatie en reiniging tot diep in de poriën” dat is wat Braun je beloofd.

Een Braun Face Spa gezichtsreiniger bevat verschillende opzetstukken, waaronder een epilator, 3 verschillende borstels, en een sponsopzetstuk.

Met één apparaat en verschillende opzetstukken, kan je de huid van je gezicht zowel epileren, reinigen als van een egale laag foundation voorzien. Gewoon even de kop verwisselen en je switcht naar een andere functie van het apparaat.

Met het epilatie-opzetstuk kan je haartjes in het aangezicht zeer precies en efficiënt verwijderen. Het epileren zelf verloopt niet geheel pijnloos, maar het compacte opzetstuk maakt dat je het zeer precies en gecontroleerd kan hanteren. Zelf de kleinste haartjes maken geen schijn van kans dankzij de extra kleine kop.

 

Het toestel is waterbestendig waardoor een zachte en grondige reiniging met een borstelopzetstuk een aangename aanwinst is onder de douche! Het roos borsteltje is specifiek voor mensen met een gevoelige huid, de witte borstel voor mensen met een normale huid en het blauwe borsteltje scrubt eenieders huid. In combinatie met een reinigingsgel of schrub, voelt het borsteltje zeer aangenaam tegen de huid.

Dankzij de verschillende borstels wordt de huid tot diep in de poriën gereinigd en tot wel 6 maal beter dan met een handmatige reiniging. De huid herwint aan stralende zuiverheid en make-up en oneffenheden worden zorgvuldig verwijderd.

De Braun Face Spa gezichtsreiniger is geschikt voor dagelijks gebruik en beidt naast een diepgaande reiniging van het aangezicht ook een aangename massage. Je huid is voorbereid op de volgende stap, een intensieve hydratatie. Je huid kan tot 30% meer werkzame stoffen absorberen dan een niet gereinigde huid.

De beautyspons helpt je om je vloeibare foundation egaal over je huid te verdelen, maar je kan het ook gebruiken om je gezichtscrème gelijkmatig in je huid in te masseren.

Het toestel werkt op batterijen, is aangenaam compact en komt met een handig zakje waardoor alle stukken gemakkelijk bij elkaar bewaard kunnen worden.

Kostprijs: tussen 69 en 89 euro.

Heeft Braun nu gelijk? Hoewel de epilatie niet geheel pijnloos verloopt, kan je er niet om heen dat de epilatie wel heel precies kan gebeuren. De verschillende borstels zorgen dat je kan kiezen welke voor jou het meest aangename in gebruik is. Dat je het toestel mee onder de douche kan nemen, is zeker een plus. Maar bovenal, de Braun Face Spa, te gebruiken in je badkamer en specifiek om je aangezicht te reinigen, straalt een gevoel van pure luxe en verwennerij uit!

BRONNEN: http://www.braun.be

Copyright © 2017 http://www.watwiljijweten.com /Future

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s